Painopistealueet:
Majoitus-, ravitsemis- ja matkailuala
Hankkeen tavoitteet:
- Ravintola-alan työelämälähtöisten täydentävien lisäkoulutusten kehittäminen.
Koulutusta toteutetaan kurssi muotoisena lisäkoulutuksena ruokapalveluiden ammattitutkinnon suurtalouskokki ammattitaitovaatimusten pohjalta työpaikalla tapahtuvana oppimisena.
Kohdennetaan erityisesti työelämässä oleville työntekijöille. Tavoite saada erityistä tukea tarvitseville henkilöille, koulutusmalli, jolla voivat kehittää osaamistaan työuran aikana.
- Järjestetään työelämän tarpeisiin vastaavaa täydentävää matalan kynnyksen koulutusta. puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan toimitilahuollon osaamisalan perustutkinnon sisällöistä.
Koulutusta kohdennetaan erityisesti ravintola- tai puhtausalan koulutuksen saaneille ja/tai työkokemusta hankkineille ns. katvealueen ammattilaisille, jotka ilman yksilöllistä tukea ovat vaarassa jäädä tai pudota työvoiman ulkopuolelle.
Koulutus toteutetaan vuoroin lähiopetuksena ja työpaikalla tapahtuvana oppimisena.